Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Djeca istraumatizirana

Horor jedne majke: Sa stropa su počeli padati crvi, a onda su u stanu iznad otkrili tijelo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Karen Davy noćima ne spava. Umjesto toga čeka crve koje zatim uništava izbjeljivačem.

Tisuće crva sa stropa su padale u kuhinju obitelji Davy u južnom Londonu. Uskoro ih je užasnulo otkriće dasu tu zbog tijela koje se u stanu iznad njihovog raspadalo mjesec dana.

Pročitajte i ovo Danka Ilić "Nema tragova" Djed djevojčice Danke oglasio se u suzama: "Želim skinuti ljagu s obitelji, u meni i dalje tinja..." U naselju Srednjaci ubijena ženska osoba - 13 Ubijena žena Policija o ubojstvu na Srednjacima: "Jedna je osoba pod našim nadzorom"

Kada su crvi počeli padati, Karen Davy (37), koja stan dijeli sa suprugom i njihove četvero djece, bila je zbunjena, a onda je počela njezina borba s najezdom crva, ali i muha, pišeDaily Mail. 

Noćima nije spavala nego je sjedila i čekala da se pojave, a zatim ih mahnito čistila izbjeljivačem.

Ovo je 9 stvari koje su liječnici izvlačili IZ UHA!

Djeca su, kaže, istraumatizirana. Mlađi se boje ući u kuhinju, a ona je zapravo više istraumatizrana zbog svega što se dogodilo njenom susjedu.

'Iz Udruge za stanovanje prvo su rekli da će doći u obilazak, a onda su rekli da to nema veze s njima. Tek kada sam pozvala policiju otkrili smo problem', priča Karen. A on još nije riješen - nitko nije očistio stan u kojem je bilo tijelo iako je od njegovog pronalaska prošlo tjedan dana, a crvi i dalje naviru iako je obitelj zatvorila sve rupe u stanu.

Umro nakon što se najeo žohara i crva

Iz Udruge za stanovanje poručili su da stan nisu čistili zbog policijske istrage, ali čim dobiju odobrenje poslat će tim za deratizaciju.

A iz policije su poručili da pronađeno tijelo još nije službeno identificirano. Vjeruju da je riječ o 49-godišnjem stanaru. Policija ne vjeruje da je riječ o sumnjivoj smrti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene