Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Umjesto unesrećenih

Hitna pomoć tri puta spašavala ukradene lutke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Beogradska Hitna pomoć primila je tri poziva s javnih mjesta, ali umjesto ozlijeđenih u prometnim nesrećama i ljudi kojima je pozlilo, pronašli su lutke ukradene s Beogradskog ljetnog festivala. Sva tri poziva upućena su s mobilnih telefona nepoznatih korisnika.

Prvi poziv je upućen iz Surčinske ulice na Ledinama u 21.57, a glas s druge strane zvao je, kako je rekao, zbog teške prometne. 'Odmah smo krenuli, ali kada smo stigli na mjesto s kojeg je upućen poziv, nije bilo ni ozlijeđenih ni slupanih automobila niti policije. Jedino što smo zatekli bila je lutka, koja na prvi pogled, po mraku, zaista izgleda kao živo biće', rekli su u Hitnoj pomoći, piše Blic.

Pročitajte i ovo Ozlijeđena djevojka Oglasio se ZET FOTO Djevojka koju je vozač ZET-a vukao po cesti opisala traumatično iskustvo: "Čula je moje vrištanje i spustila se na parkiralište..." Brza brodica pomorske medicinske službe "impresivna brzina" Nova brodica pomorske medicinske službe u roku od sat vremena prevezla trudnicu s Raba u Rijeku

Pozlilo lutki

Dok se ekipa vraćala s terena, šokirana nečijom bolesnom šalom, u centralu je stigao novi pozi. Usplahireni glas prijavio je da je nekome na ulici pozlilo i da je pao u nesvijest. Druga ekipa je istog trenutka krenula na teren. Međutim, i oni su, umjesto onesviještene osobe, zatekli lutku. Treći u nizu lažnih poziva bio je u 5.40 ujutro.

Ukradene s 'Belefa'

'Ponovo je prijavljeno da je nekome pozlilo i da se onesvijestio na ulici. Ne sluteći da je i taj poziv lažan, ekipa je izašla na teren. I zatekla treću lutku', kažu u Hitnoj pomoći. Kako se ispostavilo, lutke koje su postavljane po gradu ukradene su iz jednog od performansa u okviru Beogradskog ljetnog festivala 'Belef'. Prema riječima direktora Hitne pomoći dr. Branislava Lazića, nema sumnje da je riječ o nečijim lošim namjerama, jer je prethodnog dana policiji prijavljena krađa nekoliko lutaka koje su bile dio umjetničkog performansa.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene