Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon potresa mozga

Hillary Clinton završila u bolnici, pronašli joj ugrušak u krvi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Državna tajnica Hillary Clinton hospitalizirana je nakon što su joj liječnici otkrili ugrušak u krvi.

Očekuje se da će ostati u bolnici u New Yorku sljedećih 48 sati, tako da liječnici mogu motriti njezino stanje, obavijestio je novinare Philippe Reines, zamjenik pomoćnika državne tajnice, javlja CNN.

Pročitajte i ovo Klinički bolnički centar Split Puštena kući Djeca završila u bolnici nakon što su pojela perece: Sve istražuju policija i inspekcija Slika nije dostupna Clintonovi uznemireni Opasan ugrušak kod Hillary otkriven blizu mozga

'Njezini će liječnici procjenjivati stanje, uključujući i druge probleme povezane s potresom mozga. Nakon toga će zaključiti jesu li potrebne neke druge aktivnosti', rekao je Reines.

>> Obama: Državna tajnica Clinton vratila je ugled Americi

Podsjetimo, početkom mjeseca 65-godišnja Clinton imala je želučani virus te se srušila zbog dehidracije, uslijed čega je dobila potres mozga. Nakon pada radila je od kuće, a u State Department se trebala vratiti ovaj tjedan.

Tijekom mandata državne tajnice u posljednje četiri godine, Clinton je na putovanju provela 400 dana i prešla više od milijun petsto tisuća kilometara. Između ostalog, ove je godine bila i u službenom posjetu Hrvatskoj.

>> Hillary Clinton: Imate sve, ali bez reformi nema investicija

Uskoro bi je na mjestu državnog tajnika trebao zamijeniti senator John Kelly. Ona bi trebala odstupiti s dužnosti ubrzo nakon inauguracije predsjednika Baracka Obame 21. siječnja.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene