Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Hezbollah optužio arapske zemlje da pomažu Izraelu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Libanonski Hezbollah je na velikom skupu koji je danas organizirao na jugu Bejruta optužio neke arapske zemlje da 'surađuju' s Izraelom koji je danas iz zraka žestoko napao pojas Gaze.

'Amerikanci su donijeli odluku o napadima, Izraelci su ih izveli, a Arapi su im pomagali', izjavio je pred okupljenim mnoštvom predsjednik izvršnog vijeća Hezbollaha Hashem Saffieddine. 'Arapska suradnja je otvorila put ovoj operaciji', istaknuo je.
'Podupiru li Egipćani Palestince ili nekog drugog?', upitao je zastupnik Hezbollaha Hussein Haj Hassan, pozivajući egipatsku vladu da 'posluša glas svog naroda koji pak podupire Gazu'.

Pročitajte i ovo Kamala Harris ugošćuje člana izraelskog ratnog kabineta U ponedjeljak Potpredsjednica SAD-a sastat će se sa članom izraelskog ratnog kabineta Novi sukob Izraela i Palestine - 4 APEL SAD-A Izrael napao Gazu nakon raketiranja: "Naši zračni udari usmjereni su na lokacije za proizvodnju raketa i oružja"

U četvrtak je izraelska ministrica vanjskih poslova Tzipi Livni tijekom boravka u Kairu zaprijetila osvetom zbog sve češćih napada Hamasa koji nadzire pojas Gaze. Hezbollah i Hamas zagovaraju borbu protiv Izraela, a Washington ih smatra 'terorističkim organizacijama'.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene