Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kakva krabrost

Herojski čin: Za kolegom skočio u spremnik pun kiseline

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je građevinski radnik riskirao život skočivši za kolegom pod čijim se nogama urušio krov, te je pao u spremnik industrijskog koroziva.

Dvojica radnika nalazila su se na krovu jedne tvornice koja proizvodi indutrijski koroziv u New Jerseyu kada se krov zbog trošnosti urušio zbog čega je jedan radnik pao u spremnik pun koroziva.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tragedija u Turčinu Strava u pogonu: Elektroprijevoznica pritisnula muškarca vilicama, preminuo na mjestu Ilustracija Nema službene potvrde Šire se uznemirujuće poruke o otrovanim sokovima i vodi: "Imaju u potpunosti spržen jednjak i želudac"

Drugi je radnik skočio i za njim i uz pomoć ostalih kolega uspio spasiti muškarca koji je propao kroz krov. Nesretni je radnik zadobio teške kemijske opekline, te je helikopterom prevezen u lokalnu bolnicu, a ozljede su, kao piše Huffington Post, opasne po život.

>> Vozač se onesvijestio, dječak preuzeo volan autobusa

Muškarac koji je skočio za kolegom, također je prevezen u bolnicu, no njegovo je stanje bolje. Još trojica radnika koji su pomogli u spašavanju zadobili su lakše kemijske opekline.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene