Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

tegobe s disanjem

Havel pušten iz bolnice na kućnu njegu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši češki predsjednik Vaclav Havel je pušten iz bolnice u kojoj je zbog upale pluća na Odjelu za intenzivnu njegu proveo dva tjedna, izvijestili su na konferenciji za novinare liječnici praške Sveučilišne bolnice 'Motol'.

'Zdravstveno stanje Vaclava Havela je poboljšano pa je danas iz bolnice pušten na kućnu njegu', rekla je pročelnica Odjela anesteziologije Martina Peliškovska.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Havel optužuje Putina za diktaturu Slika nije dostupna Havel će zbog problema sa srcem ostati u bolnici

72-godišnji Havel je hospitaliziran 12. siječnja zbog tegoba s disanjem, a podvrgnut je manjemu kirurškom zahvatu na grlu te je neko vrijeme bio priključen na uređaje koji su mu olakšali disanje. 'Nakon odlaska iz bolnice gospodin Havel morat će paziti na svoje zdravlje. Puštamo ga na kućnu njegu', rekao je pomoćnik ravnatelja te bolnice dr. Martin Holcat. 

>> Havelovo stanje teško, ali stabilno

Zbog neliječene upale pluća, koju je prebolio u zatvoru osamdesetih godina, i raka na plućima, Havel je imao mnogo zdravstenih tegoba pa je do danas nekoliko puta bio na bolničkom liječenju. Predsjedničku dužnost obnašao je do veljače 2003.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene