Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ozlijeđeni prevezeni u bolnice

Gvatemala: Autobus sletio u provaliju, najmanje 43 mrtvih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje 43 osobe izgubile život a 40 je ozlijeđeno u padu autobusa u ponor u San Martin Jilotepequeu, na zapadu Gvatemale, izvijestili su vatrogasci.

'Četrdeset osoba poginulo je na mjestu nesreće a tri su umrle u nacionalnoj bolnici u Chimaltenangu', rekao je za lokalne medije Cecilio Chacaj, glasnogovornik vatrogasne službe te dodao da je ozlijeđeno 40 osoba.

>> Gvatemala: Broj poginulih u razornom potresu porastao na 52

Pročitajte i ovo Mjesto pronalaska skijaša na planini Tete Blanche - 4 Tragičan kraj potrage Dramatični posljednji trenuci stradalih skijaša: Lopaticama pokušali iskopati špilju kako bi se sakrili Ilustracija Autobus je na pregledu Policija objavila detalje strašne nesreće kod Čazme: S ceste sletio autobus pun djece, dvoje u bolnici

Autobus je prometovao između Chimaltenanga i San Martin Jilotepequea, pedesetak kilometara od gvatemalske prijestolnice, kada je iz još nepoznata razloga sletio s ceste i pao u 70 metara dubok ponor.

Više ozlijeđenih prevezeno je u bolnice u okolnim mjestima i u Guatemala Ciudadu, kazao je Chacaj, dodavši da su mještani pritekli u pomoć spasilačkim službama kako bi izvukli neke putnike prikliještene u olupini autobusa. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene