Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Eksplozije na tržnici

Gust crni dim nadvio se nad Moskvom, jedna osoba ozlijeđena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nekoliko je automobila eksplodiralo u podzemnoj garaži tržnice Sindika u blizini Moskve, govore svjedoci. Službeno je potvrđeno da je jedna osoba hospitalizirana zbog udisanja dima, ali uzroci ovog događaja još nisu poznati.

Oko 15 sati tržnicu Sindika u blizini Moskve počeo je gutati gusti crni dim. Jedan je muškarac hospitaliziran zbog udisanja dima, rekao je Segej Poletkin, iz hitne službe moskovske regije.

Pročitajte i ovo Požar u tvrtki Ekohold u Brckovljanima - 1 Vatra u Brckovljanima FOTO Požar kod Dugog Sela stavljen pod kontrolu: Širio se nesnosan smrad, vatrogasci pozvali pomoć kolega Požar na tržnici u Bangladešu - 1 Zastrašujuće scene FOTO/VIDEO Tržnica u plamenu, ljudi očajni: "Moja obitelj ovisila je o ovoj trgovini, sve je pretvoreno u pepeo"

Ubrzo su se ondje našle spasilačke službe te su evakuirali oko 3.000 ljudi. ''Gori cijelo parkiralište'', rekao je neimenovani izvor.

Dim prekriva i veći dio sjeverozapadnog dijela Moskve gdje se nalazi nekoliko stambenih kompleksa.

Svjedoci govore da su čuli nekoliko eksplozija, a RT od izvora doznaje da je u podzemnoj garaži tržnice eksplodiralo nekoliko automobila.

Vlasti se još ne oglašavaju o ovom slučaju po pitanju uzroka niti detalja o ovom događaju.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene