Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Incident u metrou

Gurnuo ženu na tračnice pod naponom: 'Bilo je strašno, mogao ju je ubiti!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nevjerojatna snimka nesmotrenog nasilničkog ponašanja, koje je odvilo na stanici podzemne željeznice u St. Petersburgu, pojavila se na internetu.

Sigurnosne kamere uhvatile su svađu između 59-godišnjeg putnika Yevgenyja Borodina i uniformirane djelatnice na stanici. Svađa je rezultirala time da je 59-godišnjak svom snagom gurnuo ženu s platforme na tračnice, koje se nalaze oko metar niže i koje su pod naponom, prenosi Life.ru.

Pročitajte i ovo Vasilij Nebenzja Stav Rusije Rus o stanju u BiH: "Upozorio sam da će to otvoriti pandorinu kutiju" Granična kontrolna postaja Storskog između Norveške i Rusije Slijede primjer Europske unije Zatvaranje granica: Ruskim turistima uskoro će biti zabranjen ulaz u susjednu zemlju

Drugi putnik, koji je svjedočio događaju, odmah je napao Borodina i izudarao ga šakama, prije nego li je priskočio upomoć nesretnoj ženi, koja je na svu sreću prošla bez ozbiljnih posljedica.

Policija je napadača uhitila u trenutku dok je pokušao pobjeći i protiv njega će biti podnesena kaznena prijava. Motiv njegovog napada ostaje nepoznat.

Samo nekoliko trenutaka nakon što je drugi putnik pomogao ženi da se vrati na peron, pristigao je vlak. 'Da je bilo samo nekoliko sekundi kasnije, ženu bi pregazio vlak i poginula bi', rekao je svjedok događaja, koji je stajao malo podalje na peronu. 'Često vidim tučnjavu oko javnog prijevoza, ali nikad nisam vidio nešto ovako strašno. Mogao ju je ubiti', dodao je svjedok.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene