Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podli čin

Gurnuli ga na tračnice, preživio udar od 675 volti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom tučnjave na stanici podzemne željeznice u New Yorku, jedan od sudionika završio je na tračnicama pod naponom.

Andy Morris, 44-godišnjak iz Brooklyna, tijekom tučnjave gurnut je s platforme na tračnice te ga je pritom protreslo 625 volti baš po glavi. Svjedoci događaja tvrde kako se Morris bespomoćno tresao i kako mu se dim vidljivo izdizao iz tijela.

Pročitajte i ovo Kuba gasi javnu rasvjetu usred sve teže energetske krize Sve teže i teže Kriza ih natjerala na očajne poteze: Nedostaje goriva, a sad su isključili i javnu rasvjetu Donald Trump (Foto: Arhiva/AFP) Trump: "Napad u New Yorku pokazuje potrebu za reformom zakona o useljavanju"

'Prvo se počeo trzati, a onda mu se iz glave počelo dimiti. Mogao se osjetiti miris spaljenog mesa', rekao je 23-godišnji Marlon Probherbs, jedan od svjedoka događaja.

'To je bila čista podlost'

'Osjećam se sretnim, mogao sam poginuti', izjavio je Morris za New York Daily News, ali je dodao kako se ničeg ne sjeća. 'Kad sam pao na tlo, jednostavno mi se samo smračilo', dodao je Morris. Policija još uvijek pregledava sigurnosne snimke, tako da niti jedan sumnjivac još nije uhićen.

Neimenovani policijski izvor tvrdi kako je Morrisa zapravo na tračnice gurnuo promatrač, a ne netko od mladića s kojima se posvađao. 'Želim da ih ulove. To je čista podlost', izjavio je Morris, koji se boji i kako bi mogao ostati bez posla u građevinskoj tvrtki zbog posljedica strujnog udara. 'Prsti su mi sprženi', rekao je na kraju Morris.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene