Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Borba ljevičara i desničara

Grčki političar išamarao suparnicu pred televizijskim kamerama!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Malo je reći da se ova predizborna rasprava zahuktala. Izgubivši živce jedan je političar prvo vodom zalio jednu suparnicu, a zatim je išamarao drugu. I sve to na televiziji.

Predizborno sučeljavanje na jednoj grčkoj televiziji pretvorilo se u masovnu tučnjavu nakon što je jedan ekstremni desničar napao dvije političarke lijevog opredjeljenja.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi policija objavila detalje Dvojica maloljetnika koja su pretukla trećeg u Lapadu završila u pritvoru Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika

Ilias Kasidaris, glasnogovornik radikalno desničarske stranke Zlatna zora bacio je čašu vode na Renu Doroz, članicu radikalno lijeve stranke Syriza nakon što je ona u raspravi spomenula jedan sudski proces koji se vodi protiv Kasidarisa, piše Daily Mail.

Nakon toga Kasidaris se okomio na Lianu Kanelli, članicu komunističke stranke, te ju nekoliko puta udario u glavu.
Domaćin televizijske emisije Giorgos Papadakis pokušao je smiriti Kasidarisa, no on je unatoč tome uspio udariti Lianu Kanelli.

>> 'Ultimate fight' u parlamentu: Šake letjele na sve strane!

Kasidaris je bivši pripadnik specijalnih snaga grčke vojske, a njegova stranka je poznata po tome što ne priznaje Holokaust, te tvrde da se takvo što nikada nije dogodilo, ali unatoč tome odbacuju kategorizaciju kao neonacističke stranke.

Javni tužitelj je odmah izdao nalog za Kasidarisovim uhićenjem, a sama Vlada je osudila takav čin. Inače, stranka Zlatna zora je optužena za nekoliko nasilnih napada na imigrante.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene