Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Grčka: Umro mladi australski turist pretučen na Mykonosu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladi australski turist koji je u stanju kome u utorak primljen u bolnicu u Ateni umro je u petak poslijepodne od ozljeda koje su mu nanijeli čuvari u noćnom klubu na otoku Mykonosu, priopćila je bolnica.

Uređaj koji je održavao na životu Doujona Zammita, koji je prema izjavama liječnika od četvrtka bio "klinički mrtav", isključio je njegov otac, kako piše u priopćenju.

Pročitajte i ovo Gordan Grlić Radman Uvjeti i sigurnost Ministar Grlić Radman nakon posjeta navijačima u zatvoru: "Bilo je dirljivo. Djelovali su zbunjeno, nisu ni svjesni situacije" Požar u Grčkoj Izvan kontrole Vatrena stihija u Grčkoj: Požar opet buknuo, pomoć šalje i Hrvatska

Liječnik iz bolnice Henryja Dunanta u Ateni izjavio je za novine da je otac Doujona Zammita ponudio sinovo srce tridesetogodišnjem grčko-australskom državljaninu koji je u bolnici u Ateni, a bubrege, jetra i pluća ponudit će grčkoj Organizaciji za donaciju organa.

Dvadesetogodišnjeg australskog mladića koji je bio u društvu s još petero mladih Australaca palicama su napala četvorica čuvara noćnog kluba zbog sumnje da su ukrali torbice i novčanike iz kluba, što istraga dosad nije potvrdila.

Zammit je zbog zadobivenog udarca u glavu pao u duboku komu, a dvojica njegovih prijatelja prošli su s lakšim ozljedama.

Protiv dvojice glavnih nasilnika podignuta je kaznena prijava zbog "pokušaja ubojstva", a druga dvojica su optužena za "sudioništvo" i za "nanošenje lakših tjelesnih ozljeda".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene