Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neće ga tužiti

Grčka policija traga za političarom koji je išamarao kolegicu u TV emisiji!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Grčka policija još uvijek traga za desničarskim političarom, koji je u TV emisiji ispljuskao kolegicu iz Komunističke stranke.

Grčka bruji o skandalu u jutarnjem programu privatne televizije. Napadač Ilias Kasidiaris još uvijek je u bijegu. Za njim traga policija. Oglasila se njegova ultra-desničarska stranka Zlatna zora. Oni za fizički obračun krive političarku iz Komunističke stranke. 'Ako želite da osudimo našeg suborca zbog uistinu nesretnog trenutka, prvo vi trebate osuditi uvrede i napade Liane Kanelli, jer ste u suprotnom samo jadni licemjeri koji slušaju naredbe.''

Pročitajte i ovo Prosvjedi u Grčkoj - 3 prosvjedovalo 30.000 ljudi VIDEO Nemiri na ulicama Grčke na godišnjicu stravične željezničke nesreće: Letjeli molotovljevi kokteli i suzavci Vješanje LGBTQ+ zastave ispred zgrade Parlamenta Prijedlog konzervativne vlade Još jedna članica EU-a legalizirala je istospolne brakove: "Progresivna smo i demokratska zemlja"

S modricom na obrazu, napadnuta političarka stala je pred novinare. Poručuje da protiv nasilnika neće dizati tužbu. 'Ja nisam obična osoba koja se posvađala u kafiću. Ja sam kandidat na izborima već šesti put. Ta pljuska, taj napad na osobu koja se bori protiv sramotnog ponašanja, pljuska je svima. Građani će donijeti odluku, ne sudovi', rekla je Liana Kanelli, članica Komunističke stranke.

>> Grčki političar išamarao suparnicu pred televizijskim kamerama!

Fizički obračun pred kamerama dogodio se 10 dana prije novih izbora. Na onima u svibnju, Zlatna zora osvojila je iznenađujućih sedam posto glasova, odnosno 21 mjesto u parlamentu. 'Legitimitet parlamenta proizlazi iz glasova birača. Ali budite oprezni! Mlađe generacije nisu osjetile fašizam i nacizam na vlastitoj koži. Tek sada ih počinju shvaćati. Ta stranka niti je zlatna niti je zora. To je crna tama', kaže Kanelli.

Nakon izbora u svibnju, Ilias Kasidiaris ušao je u parlament kao zastupnik Zlatne zore. Jučer je prvi put gostovao u nekoj televizijskoj emisiji.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene