Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon svih pregovora...

GRČKA ISPUNILA UVJETE Počinju pregovori o programu pomoći

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
O napretku u procesu priprema za početak pregovora o trećem programu pomoći Grčkoj u četvrtak su na telefonskoj konferenciji razgovorali ministri financija eurozone.

Grčka je na zadovoljavajući način ispunila prvi uvjet za početak pregovora o trećem programu financijske pomoći nakon što je u parlamentu u noći na četvrtak izglasan niz reformskih mjera, priopćila je Europska komisija.

Pročitajte i ovo Prosvjedi u Grčkoj - 3 prosvjedovalo 30.000 ljudi VIDEO Nemiri na ulicama Grčke na godišnjicu stravične željezničke nesreće: Letjeli molotovljevi kokteli i suzavci Vješanje LGBTQ+ zastave ispred zgrade Parlamenta Prijedlog konzervativne vlade Još jedna članica EU-a legalizirala je istospolne brakove: "Progresivna smo i demokratska zemlja"

Grčki vjerovnici - Europska središnja banka, MMF i Europska komisija ocijenili su da su izglasavanjem tih zakon u parlamentu "na vrijeme i na zadovoljavajući način" ispunjeni uvjeti koji postavljeni u dogovoru postignutom na summitu eurozone u ponedjeljak, izjavila je glasnovornica Komisije Annika Breidthardt.

O napretku u procesu priprema za početak pregovora o trećem programu pomoći Grčkoj u četvrtak su na telefonskoj konferenciji razgovorali ministri financija eurozone. Iz ureda predsjednika Euroskupine Jeroena Dijsselbloema najavili da će o rezultatima te konferencije izvjestiti tijekom dana. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene