Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Građevinski radnik seksualno zlostavljao kolegu i sve snimio mobitelom?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Građevinski radnik iz BiH prijavio je kako ga je u sarajevskom predgrađu Ilidža, kolega natjerao da ga seksualno zadovolji nakon čega je sve snimio mobitelom. Policija slučaj još istražuje.

Sarajevsko tužiteljstvo je izvijestilo kako je zbog bludničenja nad kolegom, u srijedu priveden 23-godišnji Alen Grabovac iz Tuzle. Mladić, kojeg je 23-godišnji kolega, D. A. iz Vareša, prijavio zbog navodnog seksualnog zlostavljanja, nakon saslušanja je pušten na slobodu.

Pročitajte i ovo Sarajevo Alarmantno stanje Sarajevo je drugi najzagađeniji grad na svijetu: Zbog kvalitete zraka godišnje umre 3300 ljudi Požar trgovačkog centra u Sarajevu - 6 Vatrogasci na terenu VIDEO/FOTO Gori trgovački centar u Sarajevu: Vatra zahvatila i hotel, čule se eksplozije

D. A. je policiji ispričao kako mu je 8. rujna Grabovac priprijetio da će ga, ukoliko ga seksualno ne zadovolji, njegovi prijatelji premlatiti. 

Prema navodima iz medija Grabovac opovrgava da je zlostavljao kolegu, a D. A. tvrdi kako je njegov zlostavljač sve snimio mobitelom. Mobitel policija još nije pregledala, a Grabovac će za zlostavljanje biti optužen jedino pronađe li se snimka.

Obojica mladića su zaposlenici građevinske tvrtke "Ahidron - građenje". Direktor je za navodni slučaj seksualnog zlostavljanja doznao tek od novinara. Policijska istraga je u tijeku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene