Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uz taktove Boba Marleya

VIDEO Gradonačelnik na cracku sada je malo zaplesao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za vrijeme izvedbe lokalne grupe, činilo se da u vijećnici vlada sklad. No, gradonačelnikove skandale teško je zaboraviti.

U javnost je izašao još jedan video u kojem glavnu ulogu ima problematični gradonačelnik Toronta, Rob Ford. Ovaj put on pleše i pjeva uz pjesmu Boba Marleya "One Love", piše Fox News.

Kako bi malo skrenuo pozornost sa svog problematičnog ponašanja kojim je obilježio proteklih nekoliko tjedana, pridružio se kolegama i na podiju gradske vijećnice pokazao svoje plesno umijeće.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Može li bizarnije? VIDEO Gradonačelnik Toronta opet 'luduje': Evo što je sad izveo Slika nije dostupna Priznao da puši crack 'Gradonačelnik MORA otići!'

Gradonačelnik Toronta pokušao otkupiti snimku na kojoj puši crack

Za vrijeme izvedbe lokalne grupe, činilo se da u vijećnici vlada sklad. Ipak, istina je da vode pravu borbu s rasporedom posljednjih nekoliko tjedana, nakon što je gradonačelnik priznao da je pušio crack.

Samo nekoliko trenutaka prije nego je počeo njihati bokovina, gradonačelnik se porječkao sa zastupnicom koju je nedavno srušio u gradskoj vijećnici. Pam McConnell rekla je da bi glazbena pauza prije godinu dana bila super stvar, ali ne i u trenucima kada je gradonačelnik suočen s brojnim skandalima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene