Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poveo stotine radnika

'Gradonačelnik Robin Hood' opustošio trgovine i sve dao siromašnima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan španjolski gradonačelnik odlučio je povesti stotine gladnih radnika u pustošenje trgovina kako bi imali što jesti.

Gradonačelnik španjolskog grada Marinalede, Juan Manuel Sanchez Gordillo, poveo je prošli tjedan stotine članova Andaluzijskog radničkog sindikata u pustošenje dva gradska supermarketa. Nakon ovog robinhudskog poteza gradonačelnik je rekao kako je 'netko morao učiniti nešto kako bi ove obitelji mogle jesti'.

Pročitajte i ovo Španjolski premijer Pedro Sanchez i portugalski premijer Luis Montenegro Predlažu rješenje s dvije države Sanchez skuplja glasove za priznanje Palestine: Irska i Norveška za, Portugal suzdržan Brod koji je prevozio migrante Pokušaj dolaska u Europu UN: 45 migranata nestalo, a četiri mrtve migrantice u dvije tragedije na Sredozmlju

Gordillo nije ušao u supermarket i sam uzimao stvari, nego je stajao pred trgovinom s megafonom i koordinirao čitavu 'akciju'. U isto vrijeme je njegov kolega Jorge Fernandez Diaz učinio je isto u drugom supermarketu.

>> Pojavio se misteriozni 'Robin Hood': Ljudima ostavlja tisuće eura!

Obje su skupine uzele 12 kolica i napunili ih šećerom, uljem, mlijekom i ostalim potrepštinama, te napustili trgovine bez podmirivanja računa.

Gordillo je gradonačelnik Marinalede već 33 godine, a nakon ovog poteza za njim i njegovim 'sljedbenicima' izdan je nalog za uhićenje.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene