Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaređen biskup Petar Rajić

Gradonačelnik Mostara Bešlić pozvao Svetog Oca Benedikta XVI.

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić, tijekom razgovora s državnim tajnikom Svete Stolice kardinalom Tarcisiom Bertoneom, pozvao je Papu Benedikta XVI. u posjet.

Gradonačelnik Bešlić je, kako je potvrdio medijima, poziv Papi za posjet Mostaru uputio za vrijeme svečanog ručka nakon što je kardinal Bertone na svetoj misi u mostarskoj prvostolnici zaredio biskupa Petra Rajića. Dodao je kako je Državni tajnik Svete Stolice rekao kako vjeruje da će do posjeta doći.

Pročitajte i ovo Objavljena je snimka miniranja kamenoloma zbog kojeg je došlo do odrona miniranje kamenoloma VIDEO Pogledajte snimku zastrašujućeg odrona kod Mostara: Odnio je tri automobila Odron kod Mostara nema struje VIDEO Užas kod Mostara: Tri automobila propala u jezero nakon odrona

Bertone je razgovarao i sa zamjenikom predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH Draganom Vrankićem koji ga je izvijestio o tijeku provedbe Temeljnoga ugovora između Svete Stolice i BiH. Kardinal Bertone izrazio je u govoru pred vjerskim i državnim uglednicima očekivanje da mjesna Crkva u Hercegovini bude još snažnije povezana sa Svetom Stolicom. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene