Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nadala se nečem drugom

VIDEO Neočekivan ulov gradonačelnice: Lovila jastoge pa u nevjerici gledala što je izvukla

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Gradonačelnica floridskoga grada Tampe, Jane Castor s obitelji je nedaleko od obale lovila jastoge i ribe kad je izvukla neočekivan ulov: paket veličine mikrovalne pećnice u kojemu je bilo 70 kilograma kokaina vrijednog 1,1 milijun dolara.

Jane Castor, gradonačelnica floridskog grada Tampe, s obitelji je lovila jastoge i ribe kad je u jednom trenutku iz vode izvukla 70 kilograma kokaina vrijednog 1,1 milijuna dolara. 

Obitelj je zaplovila prema luci kad je Janein brat uočio neobičan paket. Približili su se nadajući se dobrom ribolovu. Iskusni ribiči znaju da se manje ribe okupljaju ispod sličnih predmeta koji plutaju morem jer im čine sjenu.

Pročitajte i ovo krivotvorene torbe Kopije poznatih marki U trgovini pronašli više od tisuću lažnjaka: Prodavao je torbice, dresove, satove, naočale...

"Što smo se više približavali, postajalo mi je jasno da je riječ o bali kokaina", rekla je gradonačelnica novinarima.

 

 

Castor je osam godina radila kao službenica u odjelu za narkotike policijske postaje u Tampi, a šest godina je bila šefica odjela, pa je odmah znala o čemu je riječ.

Paket je bio umotan u pohabanu plastiku. Unutra je bilo dvadesetak čvrsto zamotanih cigli, ukrašenih plavim i ljubičastim leptirićima.

Pročitajte i ovo Ilustracija kod Portugala Jedriličara napalo pet kitova ubojica: "Trgali su dijelove broda, kormilo su rastavili za minutu"

Nakon što je izvukla balu na svoj brod, o ulovu je obavijestila ured šerifa okruga Monroe. Uskoro su stigli agenti američke granične ophodnje da bi preuzeli zalihu. Potvrdili su da je riječ o kokainu i procijenili ga na 1,1 milijun dolara.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene