Obavijesti Video Pretražite Navigacija
A znate li gdje će biti?

Gradi najveći bordel u Europi vrijedan 12 milijuna funti!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Austrijski poduzetnik je predstavio svoj plan za otvaranje najvećeg europskog bordela.

Dvanaest milijuna funti vrijedan projekt poznat kao 'FunMotel' bit će smješten u blizini Beča, a imat će 147 soba koje će moći primiti i do 1000 'gostiju' dnevno. 'Goste' će zabavljati 150 prostitutki koje će tamo raditi., piše Daily Mail.

Motel će biti okružen s tri metra visokom ogradom kako bi se osigurala privanost 'gostima' koji ga budu posjećivali, a imat će i restorane, teretanu i salone za uljepšavanje. Od ostalih će se razlikovati samo po tome što će se nuditi i seksualne usluge, uključujući i swingerske zabave te zabave sa zvijezdama iz pornografskih filmova.

>> 'Villa Erotica': Bordeli sponzoriraju nogometne klubove

Očekuje se da će najveći bordel u Europi svoja vrata otvoriti 2014. godine, a točna lokacija se još uvijek drži u tajnosti. 'Namjerno smo širili lažne informacije o lokaciji kako bi se izbjegle nevolje s lokalnim stanovništvom. No, bit će tamo gdje nikome neće smetati', rekao je poduzetnik Petar Laskaris. Lokalne vlasti i policija su već dale svoj pristanak za projekt, a prostitucija u Austriji je i pravno regulirana.

Pročitajte i ovo Izraelski Iron Dome Prijetnje sigurnosti Šef najveće njemačke tvornice oružja upozorio: "Europa bi trebala izgraditi svoju Željeznu kupolu" Slika nije dostupna Europa u problemima Ruše se rekordi po broju zaraženih: Sve više država uvodi strože mjere, ni na frizuru se neće moći bez COVID potvrde

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene