Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poroci i bezakonje

U ovom je gradu sve dozvoljeno - do njega dođu samo 'izabrani'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Do grada se uglavnom odlazi ilegalnim putevima, a upravo u njemu su skrovište našli mnogi traženi kriminalci.

Gusta džungla između Kine i Mianmara krije gradić u kojem svatko može uživati u kojem god poroku želi - drogama, kockanju, seksu... Mong La poznat je po bezakonju koje u njemu vlada, a od okolnih sela razlikuje se po pregršt kasina, hotela i bordela koji javno reklamiraju svoje usluge.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna O sustavu odvoza otpada Tomašević otkrio koliko su kazni i upozorenja ovih dana napisali komunalni redari Slika nije dostupna razmjeri uništenja VIDEO Pogledajte kako izgleda grad kod Kijeva nakon žestoke borbe

Do grada se najčešće dolazi ilegalno i to motorima preko teško prohodnih planina. Izgrađen je 1989. godine nakon čega su ga preplavili dileri, a potom i turisti hedonisti. Na čelu grada nalazi se Sai Leun - čovjek koji je do 2000. godine bio na američkoj listi najtraženijih dilera heroina.

VIDEO Najukletiji europski grad: Mnogi se boje čak izreći njegovo ime

U gradu se vrlo lako dolazi do narkotika, a najpopularniji je kristalni meth. Hotelske sobe prepune su reklama za 'novopridošle djevice', 'mama-kćer kombinacije' i 'bezobrazne maloljetnice s velikim grudima' dok se na televizijama bez problema vrti japanska pornografija.

Grad je navodno 2002. godine od turizma zaradio 9,6 milijuna dolara, a najvjernije mušterije su bogati Kinezi koji u većinu novca ostavljaju u tamošnjim kasinima.

Grad je nekad bio poznat i po ilegalnoj trgovini dijelova tijela ugroženih životinjskih vrsta kao što su medvjeđa žuč, tigrova šapa i bjelokost.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene