Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odgodila obraćanje

Šef kampanje: "Clinton je napravila nevjerojatan posao, još je puno toga pred njom"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hillary Clinton, demokratska kandidatkinja za predsjednicu svoj će govor održati ujutro.

U prilično ranoj fazi prebrojavanja glasova bilo je jasno da Hillary Clinton gubi od Trumpa, a u njezinom je stožeru zavladao, blago rečeno, šok.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Neprospavana noć Prvo obraćanje Hillary Clinton nakon poraza: "Ovo je bolno i bit će tako još dugo vremena" Slika nije dostupna AMERIKA IZABRALA PREDSJEDNIKA Trump postao najmoćniji čovjek na svijetu

"Moramo još pričekati. Svaki glas je važan. Još se broje glasovi u nekim zemljama pa nećemo više ništa govoriti večeras. Svi bi se trebali ići odmoriti, večeras nećemo više ništa govoriti. Vaši glasovi i entuzijazam puno nam znače. Ponosni smo na vas i na Hillary. Napravila je nevjerojatan posao i još je punuo toga pred njom. Laku noć, neka se broje glasovi. Čujemo se ujutro. Hvala vam svima, svi ste u njenim srcima", kazao je John Podesta, jedan od vodećih ljudi kampanje Hillary Clinton.

Većina anketa davala je kandidatkinji demokrata prednost, mnoge poznate osobe stale su na njezinu stranu kako bi mobilizirali birače, no to u konačnici nije bilo dovoljno protiv milijardera kojemu na početku putovanja prema Bijeloj kući gotovo nitko nije davao šanse.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene