456458
456458
456458
456458
456458

Šef kampanje: "Clinton je napravila nevjerojatan posao, još je puno toga pred njom"

  • , 09.11.2016., 08:11
  • Autor:
  • komentara

Hillary Clinton, demokratska kandidatkinja za predsjednicu svoj će govor održati ujutro.

 
 
 
 
Hillary Clinton (Foto: AFP)
Hillary Clinton (Foto: AFP)

U prilično ranoj fazi prebrojavanja glasova bilo je jasno da Hillary Clinton gubi od Trumpa, a u njezinom je stožeru zavladao, blago rečeno, šok.

"Moramo još pričekati. Svaki glas je važan. Još se broje glasovi u nekim zemljama pa nećemo više ništa govoriti večeras. Svi bi se trebali ići odmoriti, večeras nećemo više ništa govoriti. Vaši glasovi i entuzijazam puno nam znače. Ponosni smo na vas i na Hillary. Napravila je nevjerojatan posao i još je punuo toga pred njom. Laku noć, neka se broje glasovi. Čujemo se ujutro. Hvala vam svima, svi ste u njenim srcima", kazao je John Podesta, jedan od vodećih ljudi kampanje Hillary Clinton.

Većina anketa davala je kandidatkinji demokrata prednost, mnoge poznate osobe stale su na njezinu stranu kako bi mobilizirali birače, no to u konačnici nije bilo dovoljno protiv milijardera kojemu na početku putovanja prema Bijeloj kući gotovo nitko nije davao šanse.

 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se