Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kad to kažu Rothschildovi...

Upozorenje 'gospodara' svjetskih financija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanski investicijski bankar i član poznate bankarske obitelji Rothschild, lord Jacob Rothschild, upozorio je da je trenutna geopolitička situacija najteža još od razdoblja Drugog svjetskog rata.

Rothschild je u godišnjem izvještaju investicijskog fonda RIT Capital Partners, kojim predsjedava, upozorio ulagače na "kaos, ekstremizam i agresiju" diljem svijeta, a posebno je upozorio na "strašne probleme u Europi", prenio je britanski Telegraph.

Pročitajte i ovo Kaos u Italiji - 1 NEMIRI U SUSJEDSTVU FOTO Kaos na predizbornom skupu: Policija palicama i štitovima rastjerivala agresivne prosvjednike Slika nije dostupna Pokretanje s mrtve točke 'Vidite kako je ispalo s Grčkom. Mjere moramo provoditi'

"Pored teške ekonomske situacije, ulagači su suočeni s geopolitičkom situacijom, koja je možda najgora još od Drugog svjetskog rata", navodi Rothschild u izvješću za 2014. godinu.

Rothschild povećao bogatstvo na 133 milijarde eura, sanja 155 milijardi

To je, prema Rothschildu, rezultat "kaosa i ekstremizma na Bliskom istoku, ruske agresije i ekspanzije, kao i oslabljene Europe, koja bilježi jako visoku nezaposlenost, u najvećoj mjeri izazvanoj time što se vlasti u mnogim članicama Europske unije nisu pozabavile strukturnim reformama ". (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene