Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Argentinac još veći monstrum

Gori od Fritzla: 30 godina silovao kćer, rodila mu desetero djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija u ruralnom dijelu Argentine uhitila je 62-godišnjeg muškarca zbog sumnje da je tri desetljeća silovao vlastitu kćer, koja mu je rodila desetero djece, od kojih je jedno umrlo.

'Osumnjičeni je negirao optužbe, no DNK analiza pokazala je da je on otac djece', izjavio je sudac Virgilio Palud za lokalni radio, kako prenosi Montreal Gazette. Uhićen je zbog silovanja i incesta i prijeti mu kazna od maksimalnih 20 godina zatvora za to kazneno djelo.

Pročitajte i ovo Ilustracija Strašno Djevojčica se onesvijestila tijekom svjedočenja: 17 mladića mjesecima ju je silovalo Zatvor Padinska Skela Robijao zbog 250 eura Stravičan zločin u susjedstvu: Završio u zatvoru zbog petarde, cimeri ga silovali drškom metle, tjerali da pije mokraću i na kraju ubili

'Gori od Fritzla'

'Ovo je još gore od onog što se dogodilo u Austriji', rekao je Palud aludirajući na slučaj Josefa Fritzla Njegova kćer, koja sada ima 43 godine i čiji identitet nije objavljen, tvrdi da ju je otac silovao od 13 godine u njihovoj obiteljskoj kući u selu Nicanor Molinas, 600 kilometara sjeverno od glavnog grada Buenos Airesa.

'Ovo je još gore od onog što se dogodilo u Austriji', rekao je Palud aludirajući na slučaj Josefa Fritzla, koji je 2009. osuđen na doživotnu zatvorsku kaznu. On je svoju kćer 24 godine držao zatočenu u podrumu i silovao je te mu je rodila sedmero djece.

>> 'Argentinski Fritzl' otac djece svoje kćeri

Monstrumova kćer kaže kako ga nije prije prijavila iz straha, jer joj je otac, kako kaže, stalno prijetio. Prilika joj se pružila kada je uhićen zbog krađe stoke.

Ovo je već drugi ovakav slučaj u Argentini u protekle dvije godine. 2009. na svjetlo dana izašao je slučaj 'monstrum Mendoza', koji je optužen zbog silovanja jedne od svoje tri kćeri i dobio s njom sedmero djece.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene