Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skupa želja za slatkim

Pobjegle policiji pa drugi put ušle u isti dućan i opet pokušale ukrasti čokolade

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kradljivci čokolade uhvaćeni su dva puta u istom danu u supermarketu na sjeveru Njemačke.

Najprije su muškarac i žena uhvaćeni u krađi u petak popodne u trgovini u Neustrelitzu u saveznoj državi Mecklenburg-Vorpommernu na sjeveroistoku Njemačke.

Zaposlenik trgovine uspio ih je uhvatiti na blagajni. Kad je policija stigla, pronašli su kod muškarca skrivene čokolade u vrijednosti 250 eura. Dvije žene uspjele su pobjeći - dok se nisu opet pojavile u istoj trgovini nakon nekoliko sati i pokušale ukrasti još više čokolada.

Neuspješne kradljivice u dobi 44 i 30 godina policija je privela. Nedugo zatim policajci su našli čokolade i dječju hranu u vrijednosti 700 eura u automobilu kradljivaca, gdje je bila i četvrta osumnjičena osoba.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tko bi rekao? Krađa stoljeća: Nestala joj ogrlica, a onda je snimila svirepu bandu lopova na djelu

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NEVOLJA U OGULINU Odjevene u maškare ušle u kuću i ukrale novac: Policija opet upozorava građane  

Dan prije, lopovi su pokušali ukrasti slatkiše u supermarketu pored Prenzlaua, rekao je glasnogovornik policije. Svo četvero sumnjičenih pod istragom je zbog grupne pljačke.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene