Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stroga uprava

Google otpustio zaposlenika jer je otkrio da dobivaju povišicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zaposlenik Googlea dobio je otkaz jer je razglasio vijest o povećanjima plaća.

Radi se o 10 posto povećanja plaće i 1.000 dolara bonusa za odmor. 'Iako inače ne komentiramo interne događaje vjerujemo da su planovi konkurentnosti važni za budućnost kompanije', rekao je Googleov glasnogovornik.

Pročitajte i ovo Novac podaci DSZ-a Imate li taj iznos? Objavljena prosječna hrvatska plaća Imaš pravo, ostvari ga IMAŠ PRAVO, OSTVARI GA! Ne znate trebate li prijaviti porez na dohodak? Stručnjaci su izračunali kako roditelji mogu ostvariti maksimalan povrat poreza!

Zaposlenik je očito pogriješio što je dobru vijest podijelio s 'ostatkom svijeta'. Također treba spomenuti da je istu obavijest primilo 23.000 zaposlenika te da je zapravo i iznenađujuće što je novost otkrio samo jedan zaposlenik.

>> Google Maps u središtu međunarodnog sukoba

'U istraživanjima i vašim povratnim informacijama saznali smo da vam je plaća važna komponenta. Kako bi poradili na tome dodali smo bonus na vašu plaću i to je prihod na koji možete računati. I još nešto, danas ćemo objaviti da svi dobivaju bonus za odmor', stajalo je u priopćenju kojim se direktor Eric Schmidt obratio zaposlenicima, prenosi eweek.com.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene