Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Internetska nagađanja

Google Earth snimio ubojstvo u nizozemskom gradu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna satelitska snimka s Google Eartha pokrenula je nagađanja o tome je li na njoj snimljen čin ubojstva u nizozemskom gradu Almere.

Satelitska snimka s Google Eartha uznemirila je stanovnike Almere, grada koji se nalazi nedaleko od Amsterdama, piše Daily Mail. Na snimci se vide tragovi krvi po drvenom molu, ali i sjena zbog koje se čini da je netko stajao na samom kraju mola.

>>
VIDEO: Googleov Street View na drugačiji način

Internet korisnici su počeli nagađati o tome da riječ o ubojstvu koje je slučajno snimljeno usred bijela dana. Snimka je objavljena na Redittu uz riječi: 'Ubojstvo blizu moje kuće na Google Earthu'.

No, to nije prvi put da su neobične snimke uočene na Google Earthu, jedan je muškarac tvrdio da je na snimkama uočio čudovište Lock Ness. Pogledajte fotografiju ispod teksta i prosudite sami.


DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica Privođenje: Ivica Pavlačić - Para Nepravomoćna presuda Dobio 19 godina zbog ubojstva na Lemić Brdu: "Bili ste ljuti na njihove braniteljske mirovine? Možda vam se i od alkohola o pomutio um"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene