Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opasnost u Australiji

Golema psina ubila manju, kupači upozoreni

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Velika bijela psina duga šest metara izgrizla je upola manjeg, morskog psa od tri metra u blizini Queenslandu, priopćile su vlasti.

Pročitajte i ovo Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji

Plivači su upozoreni da se klone voda u blizini otoka Stadbroke nakon što je morski pas izgrizao jednog manjeg morskog psa, piše Daily Mail. ‘To mi je sigurno otvorilo oči. Mislim, morski pas koji je izgrižen već je i sam velik’, rekao je Jeflf Krause iz Queenslanda.

>> Morski psi izgrizli mladića do smrti

Velika bijela psina, najopasnije stvorenje u moru bila je još živa kada ga je obalna straža pronašla i stavila na brod u blizini plaže Deadman, sjeverno od otoka Straadbroke. ‘Što god da je izgrizlo ovu veliku životinji mora da je bilo masivno. Ja sam čuo da je to bio veliki morski pas koji vreba u blizini’, rekao je 19-godišnji surfer Ashton Smith.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene