Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u Meksiku

Godinama držao zatočene dvije sestre, rodile mu petero djece pa jednu ubio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Užasan zločin potresao je stanovnike Meksika koji su već naviknuli na krvave mafijaške obračune.

Riječ je o 32-godišnjem Jorgeu Iniestri iz Mexico Cityja koji je optužen da je sedam godina držao zatočene dvije tinejdžerke. S njima je imao petero djece da bi nedavno jednu, zajedno s tromjesečnom bebom, zatukao do smrti. Iniestra je inače vozač taksija koji je 2004. godine započeo vezu s učiteljicom, no ubrzo su mu pažnju privukle njene dvije kćeri.

Pročitajte i ovo Ilustracija podignuta optužnica Horor u Slavoniji: S prijateljem brutalno silovao kumovu ženu usred bijela dana, tortura je trajala satima Ilustracija sude joj Influencerica optužena da je silovala 14-godišnjaka: "Bilo je šokantno"

Smislio je pakleni plan, izvukao je djevojke iz škole i zatvorio ih u usku, prljavu sobu u majčinoj kući. Soba im je bila jedini prostor godinama gdje su i obavljale nuždu. Iniestra je uskoro 'privolio' i njihova brata koji je bio zadužen da čisti za djevojkama. Također je morao ispred škole prodavati svijeće i skupljati kartonske kutije. Ako ne bi doma donio dovoljno novca Iniestra bi ga istukao remenom ili bi ga golog zavezao, objavila je meksička policija.

Uvjeti u kojima ih je držao su bili užasni, a s godinama su djevojke Iniestri rodile petero djece. Iz nepoznatog razloga jednu je djevojku zajedno sa zajedničkom tromjesečnom bebom ugušio, a njihova tijela ostavio da trunu u sobi više od mjesec dana. Onda mu je u rješavanju tijela pomogao brat pa su ostatke ostavili pored autoceste.

Policija je uhitila Iniestrinu majku, braću i sestre kao i majku djevojaka. Sve ih se tereti da su prikrivali zločine i osiguravali da djevojke ne pobjegnu. Policija je strašni zločin otkrila kad je majka zatočenih djevojaka, Clara Tapia, policiji prijavila da joj Iniestra uzima novac.

Najmlađa žrtva Inisetrina poremećena uma je tromjesečna beba koja je prevezena u bolnicu s ozljedama glava jer ju je ovaj tukao. Spašena je i preživjela sestra koja sada ima 21 godinu te njezino troje djece u dobi od dvije, tri i pet godina. Policija tvrdi da su majka i djevojke žrtve 'štolkholmskog sindroma' jer su na ispitivanju opravdavale postupke Iniestre.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene