Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prevara na internetu

Glumila da boluje od raka, skupljala novac i završila u zatvoru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mlada Kanađanka obrijala je glavu i obrve kako bi se predstavila oboljelom od raka te je uspjela prikupiti tisuće dolara za liječenje, no završila je u zatvoru zbog prevare.

Na svojem Facebooku stvorila je skupine podrške koje su joj darovale novac ne tražeći potvrdu uplate, izvijestili su kanadski mediji koji su dosta prostora posvetili priči 23-godišnje Ashley Kirilow, a televizije su objavile njezine fotografije.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zabrinjavajuće Alarmantni podaci: Broj slučajeva raka kod mlađih od 50 godina skočio za skoro 80 posto Rano otkrivanje karcinoma - 3 Neki su mogli biti spašeni Svaki peti stanovnik Hrvatske umre od karcinoma, a odaziv na preventivne preglede je i dalje loš

Policija u Ontariju istraživala je slučaj više od mjesec dana te je Kirilow završila u pritvoru pod optužbom da je na prevaru dobila nešto manje od pet tisuća kanadskih dolara (3.679 eura), iako prijatelji s Facebooka procjenjuju da je prikupila 20.000 dolara.

Tvrdeći da joj je preostalo još nekoliko tjedana života, novac je prikupljala na koncertima, a neki od njih bili su organizirani za nju. Također je tvrdila da je siroče kojoj su roditelji bili ovisnici, no roditelji su joj živi i rastavljeni i oboje su zasnovali drugi brak. Val bijesnih poruka gomila se na njezinu Facebooku. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene