Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Pala ostavka

Neuspjeh u pokušaju okončanja krvavog rata. Što dalje?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Glavni pregovarač sirijske oporbe Mohamed Aluš rekao je u nedjelju da je odnio ostavku na svoju funkciju zbog neuspjeha ženevskih pregovora i kako bi olakšao loš položaj Sirijaca koji žive na opkoljenim područjima koje drže pobunjenici.

Mohamed Aluš, član je političkog odbora Vojske islama koju podržava Saudijska Arabija, a Damask smatra terorističkom organizacijom, u priopćenju za Reuters istaknuo je kako u mirovnim pregovorima nije uspio osigurati oslobađanje tisuća zatvorenika ili pogurati Siriju prema političkoj tranziciji bez predsjednika Bashar al Assada.

Pročitajte i ovo Prosvjed oporbe u Zagrebu - 7 Prosvjedi uoči izbora FOTO/VIDEO Lijeva oporba na ulicama pet hrvatskih gradova: ''Izgubili smo 30 godina, nemojmo izgubiti i ove četiri pred nama'' Ivica Lovrić i Gordana Rusak Plave, žute, crvene, zelene vrećice Oporba protiv kompostane na Markuševcu: "To stvarno smrdi, otišlo je do Podsuseda"

Mirovni pregovori o Siriji pod okriljem UN-a u Ženevi su počeli početkom veljače kako bi se pokrenuo neizravni dijalog između režima u Damasku i sirijske oporbe u cilju okončanja građanskog rata koji hara tom zemljom već pet godina. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene