Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Gladni pas pojeo svog preminulog vlasnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijelo 66-godišnjeg umirovljenika, potpuno izmasakrirano, pronađeno je u njegovu stanu u Moskvi, nakon što ga je njegov ljubimac, njemački ovčar, pojeo.

Njegovi rođaci, koji žive u Bjelorusiji, s njim su bili u kontaktu jedinom telefonom. Zabrinuta što joj se već danima ne javlja na telefon, njegova ga je unuka odlučila posjetiti. Kada je došla, i nije mogla ući u stan, a djed joj se nije javljao, pozvala je policiju.

Pročitajte i ovo Radoslav Tomić u 68. godini života Umro akademik Radoslav Tomić Pothranjeno dijete - 2 umiru od gladi "Dijete je prije dva mjeseca imalo 12 kg, a sada ima šest. Sačuvaj nas Bože od onog što dolazi"

U stanu ih je dočekao šokantan prizor. Otvorili su vrata i vidjeli zidove umrljane krvlju, a pas, krvave njuške, agresivno je napao policajce. Kako ga nikako nisu mogli smiriti, policajci su ga na kraju ubili.

Ostaci njegova vlasnika pronađeni su rastrgani po cijelom stanu. U početku se činilo, budući da je pas bio jako agresivan, kako je on ubio svog vlasnika u napadu agresije. 

Ipak, obdukcija je pokazala kako je muškarac preminuo od srčanog udara prije dva tjedna.

Policijski pas nije imao nikakve hrane pa je izbezumljen od gladi posegnuo za svojim preminulim vlasnikom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene