Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slažete li se?

Gimnazija zabranjuje nošenje minica, kratkih hlača, tajica - i još puno toga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na popisu zabranjenih odjevnih predmeta našle su se i majice s navijačkim obilježjima ili uvredljivim natpisima i slikama.

Kratke hlačice, tajice i minice samo su neki od odjevnih predmeta čije će nošenje biti zabranjeno učenicima i učenicama gimnazije u Vranju u Srbiji, piše Telegraf.

Pročitajte i ovo Benjamin Netanyahu Bijela kuća zabrinuta Izrael zabranjuje rad katarske medijske kuće: "Iznutra djeluje protiv Izraela" Trenirke u školi - 2 Stroga pravila Moda i ugoda u školi: Trenirke u Splitu izazvale svađu, učenici u Rijeci sami mjere promjer rupe na trapericama

Na popisu zabranjenih odjevnih predmeta su i japanke, obuća s previsokim potpeticama, kape, kapuljače, kačketi, majice na bretele, s predubokim dekolteom, te one koje ne pokrivaju trbuh i leđa.

Nepoželjni su i neispeglana i prljava odjeća, previše nakita te napadna šminka. Na popisu je i odjeća s navijačkim obilježjima te odjeća s uvredljivim natpisima ili slikama.

Cijene gore, odjeća dolje: Manekenka prosvjedovala gola

Pravilnik o odijevanju su prihvatili gimnazijalci, profesori i školska uprava, a članovi školskog odbora o njemu će se izjasniti početkom svibnja.

Ukupno je 14 stavki na popisu neprikladne i provokativne garderobe. Gimnazijalci su spremni nositi i školske uniforme ako gradska vlast osigura novac za njih.

Zgrozio je prizor iza Obame - Nije ga mogla prešutjeti!

Prosvjetni radnici i učenici zajedno su došli na ideju da usvoje pravilnik o odijevanju.

Učenici koji u školu dođu neprikladno odjeveni bit će poslani kući na presvlačenje te će dobiti neopravdani sat.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene