442573
442573
442573
442573
442573

Gdje je Vladimir Putin?

  • , 07.07.2016., 10:34
  • Autor:
  • komentara

Ruski predsjednik Vladimir Putin otkazao je niz dogovorenih sastanaka. U javnosti nije viđen od 1. srpnja, što potiče mnoga nagađanja.

 
 
 
 
Vladimir Putin (Foto: Alexander Zemlianichenko / POOL / AFP)
Vladimir Putin (Foto: Alexander Zemlianichenko / POOL / AFP)

Posljednji put ruski predsjednik Vladimir Putin viđen je u javnosti na summitu u Finskoj, gdje je upozorio da bi mogao poduzeti mjere ukoliko se Finska pridruži NATO-u.

Sastanak o turizmu na kojem je trebao biti 5. srpnja odgodio je do daljnjega. Novinarima je rečeno kako se nalazi na poslovnom putu te da se vraća u ponedjeljak. Kasnije obveze također je odgađao drugim nedefiniranim obvezama, piše Independent.

Sve je to potaknuo nagađanja oko toga gdje se nalazi Putin. Prema pisanjima Gazete Putinovo odsustvo povezano je s trenutačnim odnosima s Turskom i problemima u Abhaziji. No, kako navode iz njegova ureda, 'predsjednik se želi fokusirati i ne želi da ga se ometa'.

Prošle je godine Putin također na nekoliko dana nestao iz javnosti. Reuters je izvijetsio kako je ruski predsjednik bio bolestan te da je to razlog njegova povlačenja iz javnosti, međutim iz njega su ureda to opovrgli.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se