Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema ga već 7 dana

Gdje je Vladimir Putin?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruski predsjednik Vladimir Putin otkazao je niz dogovorenih sastanaka. U javnosti nije viđen od 1. srpnja, što potiče mnoga nagađanja.

Posljednji put ruski predsjednik Vladimir Putin viđen je u javnosti na summitu u Finskoj, gdje je upozorio da bi mogao poduzeti mjere ukoliko se Finska pridruži NATO-u.

Pročitajte i ovo Kusturica na sastanku s Putinom usporedio hrvatske ustaše i ukrajinske banderovce U mnogo čemu su se složili Kusturica na sastanku s Putinom usporedio hrvatske ustaše i ukrajinske banderovce Vladimir Putin Proljetno novačenje Objavio Kremlj: Putin pozvao u vojsku čak 150.000 ljudi

Sastanak o turizmu na kojem je trebao biti 5. srpnja odgodio je do daljnjega. Novinarima je rečeno kako se nalazi na poslovnom putu te da se vraća u ponedjeljak. Kasnije obveze također je odgađao drugim nedefiniranim obvezama, piše Independent.

Sve je to potaknuo nagađanja oko toga gdje se nalazi Putin. Prema pisanjima Gazete Putinovo odsustvo povezano je s trenutačnim odnosima s Turskom i problemima u Abhaziji. No, kako navode iz njegova ureda, 'predsjednik se želi fokusirati i ne želi da ga se ometa'.

Prošle je godine Putin također na nekoliko dana nestao iz javnosti. Reuters je izvijetsio kako je ruski predsjednik bio bolestan te da je to razlog njegova povlačenja iz javnosti, međutim iz njega su ureda to opovrgli.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene