Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema ga tjednima

Postoji nekoliko teorija o tome gdje je nestao Kim Jong Un!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok Sjeverna i Južna Koreja pokušavaju popraviti međusobne odnose, mladog vođe i dalje nema.

Sjeverena i Južna Koreja započele su razgovore o poboljšanju međusobnih odnosa, a ono što je osjetno je odsutnost vrhovnog sjevernokorejskog vođe Kim Jong Una. On već nekoliko tjedana nije viđen u javnosti, piše IB Times.

Pročitajte i ovo Sjevernokorejske vježbe gađanja super velikim raketnim bacačima - 4 super veliki bacači FOTO Stalno prijete, a sada su testirali ratne sposobnosti: "Imamo razorno oružje" Kim Jong Un U pratnji kćeri VIDEO Kim Jong Un po prvi puta se provozao u automobilu koji mu je poklonio Vladimir Putin

Hwang Pyong So, politički nadglednik Kimovih 1,2 millijuna vojnika, u subotu je obavio iznenadni posjet Južnoj Koreji, a više razgovora između predstavnika dviju zemalja očekuje se u idućih nekoliko mjeseci.

Kim Jong Un je izgubio vlast u Sjevernoj Koreji?

Hwang je najviši dužnosnik koji je otputovao u Južnu Koreju od 2009. godine. Južnokorejska predsjednica Park Geun-hye kaže da je posjet znak da su obje strane ozbiljne u namjerama da poboljšaju odnose.

Odnosi su bili zategnuti u prošlosti, posebno zbog sjevernokorejskog rada na razvoju nuklearnog oružja. Pod Kimovim vodstvom zemlja je provela najmanje tri nuklearna testiranja.

Kim Jong Un više ne izgleda ovako

Sjevernokorejska državna televizija u rujnu je izvijestila kako Kim doživljava ' nelagodu' u svom tijelu, dok su drugi nagađali da boluje od gihta ili da se opravlja od operacije gležnja. Također, pojavile su se glasine da je za vlast u zemlji trenutno zadužena Kimova mlađa sestra Kim Jong Yo, ali i da je zemlja usred vojnog udara.

Nagađanja je mnogo, a odgovora na pitanje koje zanima mnoge još nema - gdje je Kim Jong Un?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene