Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Izgledaju spremni sve prodati'

Gates: Sjevernokorejska vojska postala još opasnija prijetnja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar obrane SAD-a Robert Gates je izjavio da Sjeverna Koreja postaje sve veća prijetnja regiji te da Washington neće tolerirati nuklearno naoružan Pjongjang.

'S obzirom na dugoročan američki vojni angažman, ovdje prepoznajemo da opasnost koju predstavlja sjevernokorejski režim ostaje te da je na mnogo načina postao još opasniji i izaziva još veću destabilizaciju', rekao je Gates američkim i južnokorejskim vojnicima u Seulu. 'Mora biti jasno da mi danas ne prihvaćamo Sjevernu Koreju s nuklearnim oružjem, niti ćemo je ikad prihvatiti', rekao je Gates koji je došao u Južnu Koreju nakon posjeta Japanu.

Pročitajte i ovo Dojava iz škole - 2 Dojava škole Dječak prijetio učenicima u školi: Policija mu u kući pronašla oružje Slika nije dostupna Gates izjavio 'Afganistansko-pakistanska granica sklonište je za Al Qaidu'

Gates je upozorio da Sjeverna Koreja predstavlja ozbiljan rizik za globalne napore u sprječavanju širenja nuklearnog oružja i balističkih raketa. 'Oni izgledaju spremni prodati sve što naprave', rekao je. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene