Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Lupeška zemlja'

Gadafi pozvao na 'raspuštanje' Švicarske

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Libijski vođa Moamer Gadafi pozvao je u intervjuu njemačkom tjedniku Der Spiegelu na ‘raspuštanje’ Švicarske, nazvavši je lupeškom zemljom u sukobu s međunarodnom zajednicom.

‘Pozivam da se švicarske strukture raspuste. To je zemlja koja naveliko pere novac. Svatko tko opljačka banku, položi novac u Švicarskoj. Svatko tko izbjegava porez, ide u Švicarsku’, rekao je Gadafi koji je u sukobu sa švicarskim vlastima otkako su nakratko pritvorile njegova sina Hanibala 2008. godine jer je navodno premlatio dvije sluškinje u hotelu u Ženevi.

Pročitajte i ovo Katarina Peović u Saboru Burno u Saboru Grbin najavio nastavak prosvjeda, žestoko se sukobili Jandroković i Pejović: "Vi ste izdajica hrvatskog naroda" Rochers-de-Naye tragedija u Alpama Majka s djecom otišla na planinarenje, a onda im se izgubio svaki trag: Pronađeni su mrtvi

Libijski je čelnik osudio i švicarsku praksu dopuštanja potpomognutih samoubojstava. ‘Mnogo je ljudi maknuto s puta koristeći se tom isprikom. Švicarci tvrde da pomažu ljudima koji žele izvršiti samoubojstvo, a zapravo se žele domoći njihova novca’, rekao je Gadafi za Der Spiegel. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene