Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neće napustiti gradove

Gadafi odbio primirje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Libijski vlada odbila je uvjete za uspostavu primirja koje se postavili pobunjenici i rekla da vladine postrojbe neće napustiti gradove kako traži oporba.

'Oni od nas traže da se povučemo iz naših vlastitih gradova... Ako to nije ludo onda ne znam što je. Nećemo napustiti gradove', rekao je Musa Ibrahim, glasnogovornik vlade.Ibrahim je i koalicijske zračne napade nazvao 'zločinom protiv čovječnosti' rekavši da je najmanje šestero civila ubijeno u napadu na istoku zemlje.

Pročitajte i ovo Damir Habijan fascinantno mu je Habijan poručio oporbi: "Priznajte da ste izgubili" Premijer Andrej Plenković iz minute u minutu Pregovori gotovi do petka? "Elektabilni Bojan" odgovorio Plenkoviću, HDZ raspalio po Raspudiću

>> Libija: Gadafijeve snage zaustavile pobunjenike

Libijski pobunjenici su rekli da su spremni poštivati prekid vatre pod uvjetom da snage Moamera Gadafija obustave svoju ofenzivu na gradove koje drže pobunjenici. Šef pobunjeničke organizacije Mustafa Abdeldžalil na konferenciji za novinare u Bengaziju je precizirao da cilj pobunjenika ostaje svrgavanje režima Moamera Gadafija. (HIna)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene