Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Naravno da ćemo pobijediti'

Gadafi o NATO-u: 'Čekat ćemo ih, ali to su kukavice neće se odvažiti'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Libijski čelnik Moamer Gadafi upozorio je u audioporuci objavljenoj na televiziji da će NATO pretrpjeti poraz i da neće moći natjerati njegov režim da bilo što mijenja u Libiji.

'Pobijedit ćemo, svakako ćemo pobijediti NATO', rekao je libijski čelnik. 'Odlučili smo da ništa nećemo mijenjati u svojoj zemlji, osim ako to ne bi bilo po našoj želji i daleko od zrakoplova Saveza', dodao je.

Pročitajte i ovo Rishi Sunak, britanski premijer Izglasan zakon Pala je odluka: Ujedinjeno Kraljevstvo tražitelje azila šalje u Ruandu, stigao odgovor UN-a Aleksandar Vučić suočavanje s istinom Vučić u UN-u pozvao na glasanje protiv rezolucije o genocidu u Srebrenici: "Ne samo da neće dovesti do mira..."

'Pružamo otpor, borimo se, ako dođu na kopno, čekat ćemo ih, ali to su kukavice, neće se odvažiti', zaprijetio je misleći na snage NATO-a koji od konca ožujka zapovijeda vojnom operacijom zračnih napada po UN-ovu mandatu. Pukovnik Gadafi pozvao je Libijce da se pripreme za oslobađanje zemlje: 'Pripremite se, muškarci i žene, da oslobodite čitavu Libiju'. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene