Obavijesti Video Pretražite Navigacija

G7: Rusko priznanje narušava suverenitet Gruzije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rusko priznanje Abhazije i Južne Osetije narušava suverenitet Gruzije, priopćili su u četvrtak ministri vanjskih poslova sedam industrijski najrazvijenijih zemalja

"Rusko priznanje neovisnosti Južne Osetije i Abhazije narušava teritorijalni integritet i suverenitet Gruzije", stoji u zajedničkom priopćenju ministara G7 koje je objavio State Department.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Mračno poglavlje povijesti "Ukradeno je više od 100.000 beba, to se radilo sustavno": Prodane blizanke upoznale su se preko društvenih mreža Pristupnice; ilustracija Pristupnica za EU Nada umire zadnja: ''Ako postanemo dio obitelji europskih zemalja, moći ćemo brže završiti rat''

Ministri G7 pozvali su Rusiju da povuče svoje vojnike sa gruzijskog teritorija i da se pridržava odredaba sporazuma o prekidu vatre potpisanog 11. kolovoza.

"Izražavamo žaljenje zbog ruskog neumjerenog korištenja sile i zbog okupacije dijelova Gruzije", stoji u priopćenju skupine G7 koju čine Velika Britanija, Kanada, Francuska, Njemačka, Italija, Japan i Sjedinjene Države.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene