Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zatvorski snovi

Fritzl 'žica' novac od kćeri za odvjetničku karijeru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Austrijski incestuozni monstrum Josef Fritzl, svaka dva tjedna zlostavljanoj kćeri piše pisma, u kojima ju preklinje da mu pošalje novac, kako bi mogao početi odvjetničku karijeru.

U nekim od svojih pisama, 74-godišnji Fritzl je od 43-godišnje Elizabeth zatražio svotu od oko 30.000 kuna, naglasivši kako bi mu to bilo dovoljno da 'stane na noge', piše The Sun. Podsjetimo, Fritzl je za zlostavljanje svoje kćeri, koju je 24 godine držao zatočenu u podrumu i silovao više od 3000 puta, osuđen na doživotnu kaznu zatvora, a napravio joj je i sedmero djece.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Znao je da radi nešto pogrešno Psihijatrica: Fritzl je Elizabeth htio pustiti nakon tjedan dana Slika nije dostupna Pomogla joj ljubav Liječnici: Otkad se Elisabeth Fritzl zaljubila ne treba psihoterapije

>> Fritzl postao senilan i onemoćali starac

Fritzl se isto tako žali kako ne može dobiti svoj specijalni šampon, za kojeg tvrdi da mu je potreban za njegu umjetne kose na glavi. Njegova šogorica Christine otkrila je i druge tajne iz pisma, koje su uglavnom žalopojke. 'Ne mogu čak doći niti do Coca-Cole', žali se u pismima Fritzl. Osim toga, monstrum još uvijek zamišlja početak novog života sa svojom ženom Rosemarie, no ona na to više niti ne pomišlja te osim što ga više nevoli, čak se i odrekla njegovog imena.

Christine je isto tako otkrila kako Elizabeth ocu uopće ne odgovara na pisma te da se dobro prilagodila normalnom životu i položila vozački ispit iz prvog pokušaja. Od austrijske vlade dobila je oko 450 tisuća kuna pomoći i ne nalazi se u financijskom škripcu. 'Voli raditi sve one stvari, koje nikad nije mogla napraviti tijekom 24-godišnjeg zatočeništva u podrumu', kaže Christine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene