Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Silovao je dva puta

30 godina tražila nestalog prijatelja pa zahvaljujući hipnozi spoznala da ga je ubila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Janet Holt više od 30 godina oplakivala je dragog prijatelja koji je netragom nestao. Pod hipnozom je saznala kako je njezin prijatelj bio silovatelj, a ona sama - ubojica.

Britanka Janet Holt prije 37 godina radila je na jednoj farmi kada je njezin poslovni partner Fred Hanford nestao. Unatoč opsežnoj potrazi, Hanfordu nije bilo ni traga, Janet je cijelo vrijeme bila uvjerena kako nema apsolutno nikakva saznanja o njegovu nestanku, no gotovo 40 godina kasnije, otkrila je policiji, ali i sama sebi kako ga je ubila nakon što ju je silovao.

Pročitajte i ovo Ilustracija silovao i suprugu Godinama silovao vlastitu kćer, napravio joj i dijete: Žalio se na strogu presudu, sud donio odluku Ilustracija ubacili joj "prozirnu kapljicu"? Kruži uznemirujuća snimka o brutalnom silovanju djevojke: "Nađena je u garaži sva krvava, bez gaćica, raščupana..."

Janet je godinama imala noćne more u kojima se pojavljivao Hanford te se odlučila podvrgnuti hipnozi ne bi li saznala postoji li nešto zakopano duboko u njezinoj podsvijesti što bi moglo pomoći razriješiti misterij oko nestanka njezinog poslovnog partnera.

>> Hipnotizirao djevojčicu pa je nije mogao probuditi!

Britanka je 2011. godine spoznala kako je upravo ona upucala Hanforda nakon što ju je dva puta silovao. Potom je njegovo tijelo stavila u tačke i zakopala ga na zajedničkoj farmi. 'Nisam mogla vjerovati da sam ubila nekoga. Ostala sam zapanjena, no znala sam što moram učiniti pa sam se predala policiji. Ne želim ići u zatvor no želim da pravda pobijedi i da se pronađu Fredovi ostaci', rekla je Janet.

1968. godine, kada je Fred nestao, Janet je imala 26 godina, a na farmi je radila od svoje četrnaeste, kaže kako joj je Fred bio poput oca, no jedno jutro probudila bez ikakvog sjećanja na protekla četiri dana, piše Daily Mail. 'Bila sam izvan sebe kad sam shvatila da je nestao, ali nikada ne bih pomislila da sam mu ja naudila', kaže Janet.

Policiji je rekla gdje je sakrila tijelo, no na toj lokaciji ništa nije pronađeno, tako da istraga i dalje ostaje otvorena.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene