Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Francuski sud nijeće da je nestao spis o Dianinoj smrti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Francuski sud oglasio se u srijedu priopćenjem u kojemu niječe informacije o tajanstvenom nestanku izvornog istražnog spisa o smrti princeze Diane 1997. u Parizu.

- Izvorni istražni spis u svezi sa smrću princeze Diane i Dodija Al Fayeda je u pismohrani pariškog prizivnog suda od 2002., priopćio je sud.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna PR Kingdom u Zagrebu Tajnik princeze Diane otkriva detalje o njezinom braku Slika nije dostupna Prvi globalni PR događaj u Hrvatskoj Princeza Diana protiv Princa Charlesa na događaju PR Kingdom

Odvjetnik koji radi na tom predmetu izjavio je za dnevnik Le Figaro od srijede da se spis "zagubio" u Palači pravde u Parizu.

- Kada sam prije mjesec dana htio vidjeti izvorni spis, rekli su mi da ga ne mogu pronaći, rekao je Jean-Louis Pelletier, odvjetnik Fabricea Chasseryja, jednog od fotografa koji su bili nazočni na mjestu nesreće.

Francuska istraga o smrti princeze Diane, pokrenuta zbog ubojstva, nenamjernog nanošenja ozljeda i nepružanja pomoći osobama u pogibli, završila se 2000. odlukom o odustajanju od kaznenog progona koja je postala konačna dvije godine kasnije.

No postupak protiv fotografa zbog povrede privatnosti koji je
pokrenuo Mohamed Al-Fayed, otac Dodija Al-Fayeda, još traje na pariškom Vrhovnom sudu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene