Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zračni promet u teškoćama

Francuski kontrolori leta treći dan u štrajku, letovi otkazani

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog štrajka francuskih kontrolora leta koji traje već treći dan otkazan je veći broj letova, a čini se da će se nastaviti do subote.

U zračnoj luci Orly južno od Pariza otkazano je 50 posto letova, a u zračnoj luci Charles de Gaulle sjeverno od Pariza 15 posto. Kontrolori zračnog prometa pobunili su se zbog plana restrukturiranja koji bi ugrozio njihov status javnih službenika. Nakon sastanka u utorak s francuskim ministrom prometa kontrolori su odlučili stupiti u štrajk.

Pročitajte i ovo Stravična prometna nesreća kod Stare Gradiške - 1 Očevid u tijeku FOTO Detalji velike nesreće kod granice: Teretnjak se zabio u kolonu, vozila smrskana, ozlijeđeno 18 osoba, među njima i djeca Dvije osobe poginule u prometnoj nesreći u Kaštel Sućurcu Poginuo i motorist Stravični detalji tragedije u Dalmaciji: U plamtećem automobilu bili su mlada majka i dijete, njoj nije bilo spasa

>> Prvo Lufthansa pa BA, a sad i francuski kontolori leta

Planirano je da se štrajk obustavi u subotu ujutro. 'Samo razgovori su protekli dobro ali pisani sporazum o okončanju štrajka nije zadovoljio štrajkaše', rekao je William Fiacre izaslanik sindikata UNSA. Novi sastanak se trebao održati u četvrtak popodne. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene