Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OTKAZALA APARATURA

NESREĆA U FRANCUSKOJ Helikopter se zabio u stijenu, poginule 4 osobe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U jugozapadnoj regiji Hautes-Pyrénées u Francuskoj srušio se helikopter, a kako javljaju lokalne vlasti, u nesreći je smrtno stradalo četvero ljudi.

Prema pisanjima francuskih medija, za sada je potvrđena smrt samo jedne osobe - pilota helikoptera. Stanje drugih putnika je još uvijek nepotvrđeno

Pročitajte i ovo Plakat s receptom za gulaš od zeca u Francuskoj U Francuskoj Divlji zečevi preplavili grad: Gradonačelnik pronašao rješenje, brojni užasnuti - "Ovo je skandalozno!" Jean-Luc Blachon na konferenciji za medije otkrio ih tužitelj Jezivi novi detalji u slučaju pronalaska ostataka dječaka Emilea, stanovnici su to mjesto počeli nazivati ukletim

'S obzirom na okolnosti nesreće, u ovom trenutku su malene šanse da ima preživjeli', rekao je general Clouzot.

Gradonačelnik Nice, Christian Estrosi, i francuski premijer, Manuel Valls, su izrazili sućut obitelji žrtava i njihovim kolegama.

Helikopter je sudjelovao u vježbi spašavanja u Pirinejskom masivu gdje je poletio u petak ujutro s aerodroma Laloubere. Prema neslužbenim informacijama helikopter se zabio u stijenu nakon što je došlo do tehničkog kvara, javlja The Local.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene