Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaboravili ugasiti roštilj

VIDEO Pripiti muškarci zapalili parkiralište, izgorjela 64 vozila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom showa 'Podvale' koji se snimao pred publikom u Francuskoj, odjednom je buknuo požar. Otkriveno je kako su ga uzrokovala dva pripita muškarca jer su zaboravili ugasiti vatru s roštilja.

Požar je buknuo u utorak, na mjestu koje se koristilo kao parkiralište za gledatelje snimanja showa 'Podvale' u mjestu Noyal-Pontivy. Vidjevši svoje limene ljubimce u plamenu, panika se proširila među 1.500 gledatelja, piše The Local.

Pročitajte i ovo U zagrebačkoj Ulici grada Vukovara se zapalilo automobil - 2 Vatrogasci ugasili požar VIDEO/FOTO Dramatične scene u Zagrebu: Na križanju u potpunosti izgorio automobil Plamen na trajektu u Biogradu Nije bilo putnika FOTO/VIDEO Drama u Dalmaciji! Zapalio se trajekt: Nakon duge borbe s plamenom, vatrogasci uspješno otklonili opasnost

>> Blokirao mu izlaz pa mu napunio auto CEMENTOM!

Vozači su se u jednom trenutku sukobili s policijom dok su se pokušavali probiti do svojih automobila. 'Imali smo na umu samo jednu stvar, a to je bilo da zaštitimo živote ljudi', rekao je policijski kapetan Pascal Lhoutellier. Vatru je gasilo 40 vatrogasaca, ali nije bilo spasa za 64 vozila.

Otkriveno je kako su požar, koji je uzrokovao štetu u iznosu od nekoliko tisuća eura i koja je predstavljao veliki rizik za ljudske živote, prouzročila dva pripita muškarca, koja su odlučila roštiljati prije showa. 32-godišnjak i 37-godišnjak rekli su policiji da su mislili da su ugasili vatru s roštilja prije nego su krenuli gledati show.

Sada im prijeti kazna do dvije godine zatvora, a moraju platiti i štetu koju su uzrokovali.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene