452131
452131
452131
452131
452131

Francuska: Poslali porezni zahtjev mrtvoj ženi adresirajući ga na njezin grob

  • , 02.10.2016., 11:59
  • Autor:
  • komentara

Francuske vlasti poslale su porezni zahtjev preminuloj ženi, adresirajući ga na njezin grob u malom gradu u Bretanji.

 
 
 
 
Francuska poslala porezni zahtjev mrtvoj ženi (Ilustracija: guliver/Thinkstock)
Francuska poslala porezni zahtjev mrtvoj ženi (Ilustracija: guliver/Thinkstock)

Gradonačelnik obalnog grada Sarzeaua rekao je kako je primio pismo iz ureda za javne financije poslano preminulom stanovniku, adresirano na 'grob 24, red E, grobna cesta', objavio je njegov tajnik u subotu.

Gradski blagajnik Christophe Libre rekao je za regionalne novine Ouest France kako se radi o zahtjevu za porez na imovinu.

'Nažalost ovo nije prvi puta da primamo pismo ovakve vrste od ureda za javne financije u Vannesu', istaknuo je Libre. Vannes je najbliži veći grad pored Sarzeaua.

Libre smatra kako je moguće da je riječ o 'šali nekoga tko mijenja adresu' ili 'nekoga od nasljednika koji ne želi platiti porez na imovinu'. (Hina)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se