Obavijesti Video Pretražite Navigacija
12 osumnjičenih

Francuska policija u istrazi islamista našla eksploziv

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Protuteroristički odjel francuske policije našao je materijale za izradu bombe i oružja tijekom istrage osumnjičenih radikalnih islamista po cijeloj zemlji.

Pariški tužitelj Francois Molins rekao je da će 12 osumnjičenika privedenih u racijama tijekom vikenda biti zadržano još 24 sata nakon što su u garaži jednog osumnjičenika u predgrađu Pariza otkrivene kemikalije koje se koriste u izradi eksploziva. 'Očito smo suočeno s krajnje opasnom terorističkom mrežom', rekao je Molins u izjavi medijima. 'Nužno je produžiti njihov boravak ui pritvoru'.

>> Razbijena mreža radikalnih islamista u Francuskoj

Istražitelji su tijekom noći pretražili garaže u gradu Torcyju, blizu Pariza, nakon što je protuteroristička akcija od subote završena tako što je policija iz vatrenog oružja ubila islamista osumnjičenog da je povezan s prošlomjesečnim napadom na židovsko samoposluživanje i uhitila 11 osoba. (Hina)
 
DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo ZET-ov autobus Incident u Sesvetama Prijetio vozaču ZET-a i pogodio ga bocom: Sve je počelo zbog gužve u prometu Ilustracija Snimile kamere Odvjetnik divljački napao kolegicu, unosio joj se u lice i zaprijetio: "'Oćeš da ti opalim šamar? Kad izađeš sa suda..."

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene