Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otvoreno pitanje sigurnosti

Drama u palači: Predsjednik snimljen s 'tajnom' djevojkom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedanaest mjeseci nakon objavljivanja fotografija koje su svjedočile o vezi Francoisa Hollandea i glumice Julie Gayet, jedan je tabloid u petak objavio nove snimke, ovaj put u Elizejskoj palači, koje nameću pitanja o sigurnosti francuskog predsjednika.

Časopis Voici objavio je u petak tri fotografije snimljene, navodi list, 'u listopadu' na kojima se vidi predsjednik (60) kako sjedi za stolom s glumicom (42) 'na terasi predsjedničkih apartmana' u Elizejskoj palači.

Pročitajte i ovo Srna Bijuk i Ksenija Marinković - 4 Skandal Poznata glumica o slučaju koji je zgrozio Hrvatsku: "Puno ih je to doživjelo od njega, svi su znali, ali nisu govorili..." Slika nije dostupna Maknut će ga s weba SKANDAL: Tabloid odjednom povlači tekst o Hollandeovoj navodnoj aferi!

Glavna urednica tjednika Marion Alombert nije htjela odgovoriti na pitanje kako su nastale te snimke za koje je rekla da su prve na kojima je francuski predsjednik u društvu s Julie Gayet u Elizejskoj palači otkako je Closer u siječnju otkrio javnosti njihovu vezu.

Ipak je kazala da fotografije na kojima je glumica snimljena s leđa, okrenuta prema Francoisu Hollandeu koji je u odijelu, nisu 'snimljene u Elizejskoj palači ni pomoću bespilotne letjelice'.

Francuski predsjednik ODABRAO?

Odgovarajući na pitanje BFMTV/RMC o sigurnosti koju nameću ove snimke, glavna urednica je istaknula da u 'sigurnosti (Francoisa Hollandea) gdjekad postoje rupe'. No 'ionako je nemoguće da bude osiguran 200 posto', istaknula je.

Na pitanje AFP-a, predsjednička palača je rekla da 'nema komentara'.

Osoba iz okružja predsjednika države ipak je napomenula da fotografije nisu snimljene uz pristanak osoba s fotografije: to su 'ukradene fotografije', ustvrdila je.

Početkom siječnja, kada je Closer krišom snimio predsjednika dok je na skuteru išao u posjet glumici nedaleko od Elizejske palače, Hollande je bio u vezi s novinarkom Valerie Trierweiler. Francuski predsjednik je nakon toga obznanio da raskida s njom. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene