Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Suluda ideja

Voditelj sjekirom ispred kamera pogodio oca petero djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Da je sjekira pala kojih tridesetak centimetara više, gledatelji televizijske postaje Fox bi svjedočili užasavajućem prizoru.

Bubnjar čuvene vojne akademije West Point Jeff Prosperie mogao je prije nekoliko dana prilikom proslave Dana zastave i 240. rođenadana Kopnenih snaga američke vojske teško stradati, pa čak i poginuti ispred kamera zahvaljujući suludoj ideji voditelja televizijske postaje Fox Petea Hegsetha .

Pročitajte i ovo Ilustracija tragedija kod Muća Mrtav čovjek pronađen na cesti, policija se obratila javnosti Branko Skorić o urušavanju mosta Za Dnevnik Nove TV Kapetan Skorić o detaljima udara broda u most u Baltimoreu: "Došlo je do panike kad su vidjeli što se događa"

Voditelj emisije "Fox i prijatelji" odlučio je baciti sjekiru prema par metara udaljenoj meti, pa čak i unatoč tome što je bio svjestan da iza nje stoje ljudi i da bi se moglo dogoditi neko zlo ukoliko promaši.

VJEŽBA ILI PRIPREME ZA RAT? NATO prvi put testira novi sustav za brzu obranu

Srećom, sirotom je ocu petero djece samo raskrvario ruku, te za sada nije poznato hoće li Prosperie Hegsethu oprostiti ili će ipak tužiti i njega i televizijsku postaju.

"Doista moram biti zahvalan Bogu što me sjekira pogodila u ruku i što sam pretrpio tek nekoliko posjekotina", napisao je na svom profilu na Facebooku Prosperie, koji je potvrdio kako je njemu i njegovim kolegama bilo rečeno da mogu mirno tamo stajati uz obećanje da njihova sigurnost neće biti ugrožena, odnosno da nitko neće gađati metu.

Pogledajte taj incident. 

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene